Foto-Video

 

Suntem o echipa de specialisti in cinematografie, cu o experienta semnificativa in domeniu pe care o aducem la indemana afacerii tale.

 

In realizarea proiectelor noastre implicam profesionisti din diverse domenii: arte plastice, efecte speciale, constructii decoruri, precum si specialisti in business administration.

Productiile realizate de noi includ atat filme corporative cat si reclame TV, filme documentare si filme de fictiune de scurt si lung metraj.

Echipa noastra utilizeaza numai echipament de inalta calitate pentru inregistrarea imaginilor si are experienta si capacitatea de a acoperi o multitudine de medii in care iti desfasori activitatea. Putem filma chiar in mai multe locatii simultan daca este nevoie.

In abordarea proiectelor incepem prin intelegerea afacerii tale, a produselor sau a serviciilor, a profilului clientilor tai precum si a utilizarii finale a prezentarii video, deoarece un film de prezentare surprinde esenta imaginii si strategiei unei companii.

 

In pasul urmator dezvoltam un concept si un scenariu care este discutat cu tine cu ajutorul unor instrumente de vizualizare aflate la indemana (storyboard-uri, modelare 3D, etc.). In urma aprobarilor necesare continuam cu producerea efectiva a filmului.

La finalul fiecarei filmari vizionam impreuna cu tine materialele inregistrate si verificam daca totul se desfasoara conform planurilor stabilite.

Suntem profesionisti si lucram cu placere. Pentru imaginea afacerii tale.

Mai multe detalii : www.spotvideo.ro